Whacky 12cm &15cm

Du märker direkt att gången är vacklande och instabil, och den ändras hela tiden beroende på hastigheten. I låg hastighet är den lugnare och långsammare något som fungerar bättre vid lägre vattentemperatur. När du ökar invevningshastigheten eller trollar snabbare så ändras personligheten på Whacky och gången blir snabbare och går från sida till sida och vibrerar.
Artikelnr: vis_20129872 GFL
Tillverkare: SALMO
129 kr

Salmo Whacky

Du märker direkt att gången är vacklande och instabil, och den ändras hela tiden beroende på hastigheten. I låg hastighet är den lugnare och långsammare något som fungerar bättre vid lägre vattentemperatur. När du ökar invevningshastigheten eller trollar snabbare så ändras personligheten på Whacky och gången blir snabbare och går från sida till sida och vibrerar. Whacky har fått sin lockande gång och balans genom att en speciell foam används i tillverkningen, vilket ger bättre flytförmåga och den runda skeden bidrar till den unika gången. Whacky ger också ifrån sig attraherande ljud i vattnet när krokarna slår mot kroppen.

12cm Flytande 10g eller 15cm flytande 28gr

Framtagen för fiske efter i första hand Öring, Havsöring, Lax och Gös

Fisketips;
Du kan använda Whacky hela säsongen eftersom gången ändras beroende på hastigheten, ett perfekt bete för trollingfiske men som är lika effektivt även för havsöringsfiske och fiske i strömmande vatten.