Eldris

Kompakt friluftskniv i rostfritt stål. Bladlängd 59mm
549KR
Tillverkare: MORA OF SWEDEN

Morakniv Eldris Blå - Här är en friluftskniv som är smidig att förvara i fickan eller ryggsäcken på ditt nästa äventyr. Bladet håller skärpan länge och är dessutom kompatibelt med tändstål. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp, fingerskydd och ett 2,0 mm tjockt profilslipat blad av återvunnet svenskt rostfritt stål ger både styrka och stabilitet i varje skär. Knivslidan av polymer är symmetrisk vilket innebär att den passar både höger- och vänsterhänta. Kan kompletteras med Morakniv Bältes-loop till Eldris. Bladtjocklek: 2,0mm Bladlängd: 59mm Totallängd: 153mm Vikt: 80g.

Namn Mer info Artikelnr Pris
Eldris med Tändståls-kit Blå Morakniv Eldris med Tändståls-kit Blå - Här är en friluftskniv som är smidig att förvara i fickan eller runt halsen på ditt nästa äventyr. Bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål håller skärpan länge. Det är dessutom kompatibelt med tändstål. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp och fingerskydd. Knivslidan av polymer är symmetrisk vilket innebär att den passar både höger- och vänsterhänta. Morakniv Eldris med Tändståls-kit tar dig till nästa nivå med paracord och sekundärlås som gör att du kan bära kniven som du vill. Dessutom ingår ett tändstål som tänder gnistan till lägerelden. Kan kompletteras med Morakniv Bältes-loop till Eldris. Bladtjocklek: 2,0mm Bladlängd: 59mm Totallängd: 153mm Vikt: 119g.
20190276
549 kr
Eldris med Tändståls-kit Grön Morakniv Eldris med Tändståls-kit Grön - Här är en friluftskniv som är smidig att förvara i fickan eller runt halsen på ditt nästa äventyr. Bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål håller skärpan länge. Det är dessutom kompatibelt med tändstål. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp och fingerskydd. Knivslidan av polymer är symmetrisk vilket innebär att den passar både höger- och vänsterhänta. Morakniv Eldris med Tändståls-kit tar dig till nästa nivå med paracord och sekundärlås som gör att du kan bära kniven som du vill. Dessutom ingår ett tändstål som tänder gnistan till lägerelden. Kan kompletteras med Morakniv Bältes-loop till Eldris. Bladtjocklek: 2,0mm Bladlängd: 59mm Totallängd: 153mm Vikt: 119g.
20190278
549 kr
Eldris med Tändståls-kit Gul Morakniv Eldris med Tändståls-kit Gul - Här är en friluftskniv som är smidig att förvara i fickan eller runt halsen på ditt nästa äventyr. Bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål håller skärpan länge. Det är dessutom kompatibelt med tändstål. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp och fingerskydd. Knivslidan av polymer är symmetrisk vilket innebär att den passar både höger- och vänsterhänta. Morakniv Eldris med Tändståls-kit tar dig till nästa nivå med paracord och sekundärlås som gör att du kan bära kniven som du vill. Dessutom ingår ett tändstål som tänder gnistan till lägerelden. Kan kompletteras med Morakniv Bältes-loop till Eldris. Bladtjocklek: 2,0mm Bladlängd: 59mm Totallängd: 153mm Vikt: 119g.
20190277
549 kr
Eldris med Tändståls-kit Röd Morakniv Eldris med Tändståls-kit Röd -
20190275
549 kr
Eldris med Tändståls-kit Svart Morakniv Eldris med Tändståls-kit Svart - Här är en friluftskniv som är smidig att förvara i fickan eller runt halsen på ditt nästa äventyr. Bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål håller skärpan länge. Det är dessutom kompatibelt med tändstål. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp och fingerskydd. Knivslidan av polymer är symmetrisk vilket innebär att den passar både höger- och vänsterhänta. Morakniv Eldris med Tändståls-kit tar dig till nästa nivå med paracord och sekundärlås som gör att du kan bära kniven som du vill. Dessutom ingår ett tändstål som tänder gnistan till lägerelden. Kan kompletteras med Morakniv Bältes-loop till Eldris. Bladtjocklek: 2,0mm Bladlängd: 59mm Totallängd: 153mm Vikt: 119g.
20190274
549 kr