Pinnacle Dualist

Campingkök för två personer
1080KR
Tillverkare: GSI

GSI Pinnacle Dualist - Den perfekta lösningen för matlagningen och måltiden för två personer. Stryktåligt, värmetåligt lock med silikonring som inte deformeras i packningen och som även fungerar som sil. Fällbart handtag som enkelt låses vid användande, och som fungerar som låsning vid transport. Unik lösning med isolerade skålar och muggar med låg tyngdpunkt och Sip-It lock, minskar risken för att spilla samt håller värmen bättre. Genialisk svetsad förvaringspåse som även fungerar som diskho. Vikt: 604g Mått: 15 x 16 x 15cm Material: Non-Stick belagd, hårdanodiserad aluminium. Innehåll: 1,8L kokkärl, lock med sil, 2st 0,57L isolerade muggar, 2st 0,57L skålar, 2st Sip-It lock, 2st teleskopiska ”Foons” bestick. Förvaringspåse som även fungerar som diskho. Förvaringspåse för ev. brännare. Pinnacle kokkärl använder Teflon® med Radiance teknologi som testats och godkänts enbart för campingkök. Hemligheten ligger i ett speciellt formulerat ytskikt som gjorts för att ge bättre och jämnare spridning av värmen och minskad risk att bränna maten, i tillägg går det 25% snabbare att nå rätt temperatur. Dessutom är denna trelagers coating gjord för att klara tuffa förhållanden och har hög tålighet mot repor och nötning, vilket gör att man kan använda de flesta metallverktyg gjorda för matlagning. Infinity är ett ultra-lätt, helt återanvändningsbart, BPA-fritt alternativ till Polykarbonat. 25% lättare än Polykarbonat sparar man även på vikten och med sina klara färger och lyster höjs hela matupplevelsen och man kan hålla isär sin och kompisens kärl med hjälp av färgkodning. Infinity absorberar inte smak eller lukt och klarar både kalla och varma drycker samt tål maskindisk.

Namn Mer info Artikelnr Pris
media.product.imagealternatetextformat.details Pinnacle Dualist HS GSI Pinnacle Dualist HS - Ultralätt campingkök för matlagning och måltider anpassat för 2 personer. Botten på kokkärlet är speciellt utformad (HeatSink) för att så snabbt som möjligt komma upp i värme. Vikt: 647g, Mått: 15,9 x 14,6 x 15cm, Material: Non-Stick belagd hårdanodiserad aluminium. Innehåll: 1,8L kokkärl, lock med sil, 2st 0,4L isolerade muggar, 2st 0,4L skålar, 2st Sip-It lock, 2st vikbara ”Foons” bestick. Svetsad förvaringspåse som även fungerar som diskho.
50258
1280 kr
media.product.imagealternatetextformat.details Pinnacle Dualist GSI Pinnacle Dualist - Den perfekta lösningen för matlagningen och måltiden för två personer. Stryktåligt, värmetåligt lock med silikonring som inte deformeras i packningen och som även fungerar som sil. Fällbart handtag som enkelt låses vid användande, och som fungerar som låsning vid transport. Unik lösning med isolerade skålar och muggar med låg tyngdpunkt och Sip-It lock, minskar risken för att spilla samt håller värmen bättre. Genialisk svetsad förvaringspåse som även fungerar som diskho. Vikt: 604g Mått: 15 x 16 x 15cm Material: Non-Stick belagd, hårdanodiserad aluminium. Innehåll: 1,8L kokkärl, lock med sil, 2st 0,57L isolerade muggar, 2st 0,57L skålar, 2st Sip-It lock, 2st teleskopiska ”Foons” bestick. Förvaringspåse som även fungerar som diskho. Förvaringspåse för ev. brännare. Pinnacle kokkärl använder Teflon® med Radiance teknologi som testats och godkänts enbart för campingkök. Hemligheten ligger i ett speciellt formulerat ytskikt som gjorts för att ge bättre och jämnare spridning av värmen och minskad risk att bränna maten, i tillägg går det 25% snabbare att nå rätt temperatur. Dessutom är denna trelagers coating gjord för att klara tuffa förhållanden och har hög tålighet mot repor och nötning, vilket gör att man kan använda de flesta metallverktyg gjorda för matlagning. Infinity är ett ultra-lätt, helt återanvändningsbart, BPA-fritt alternativ till Polykarbonat. 25% lättare än Polykarbonat sparar man även på vikten och med sina klara färger och lyster höjs hela matupplevelsen och man kan hålla isär sin och kompisens kärl med hjälp av färgkodning. Infinity absorberar inte smak eller lukt och klarar både kalla och varma drycker samt tål maskindisk.
50248
1080 kr