TX.Direct Wash-In

Impregnering
180KR
Tillverkare: NIKWAX

Nikwax TX.Direct Wash In - Impregnering som förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Tech Wash att användas på ånggenomsläppliga material, t.ex. Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympatex och likande. TX Direct Wash In appliceras i tvättmaskin genom att köra en tvättcykel till med impregneringen som medel. Vi rekommenderar att du alltid tvättar plagget före impregnering. Volym: 1L Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är: Vattenbaserade, klimatneutrala, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.

Namn Mer info Artikelnr Pris
media.product.imagealternatetextformat.details TX.Direct Wash-In, 1L Nikwax TX.Direct Wash In - Impregnering som förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Tech Wash att användas på ånggenomsläppliga material, t.ex. Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympatex och likande. TX Direct Wash In appliceras i tvättmaskin genom att köra en tvättcykel till med impregneringen som medel. Vi rekommenderar att du alltid tvättar plagget före impregnering. Volym: 1L Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är: Vattenbaserade, klimatneutrala, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.
NW253
380 kr
media.product.imagealternatetextformat.details TX.Direct Wash-In, 300ml Nikwax TX.Direct Wash In - Impregnering som förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Tech Wash att användas på ånggenomsläppliga material, t.ex. Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympatex och likande. TX Direct Wash In appliceras i tvättmaskin genom att köra en tvättcykel till med impregneringen som medel. Vi rekommenderar att du alltid tvättar plagget före impregnering. Volym: 300ml Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är: Vattenbaserade, klimatneutrala, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.
NW251
180 kr
media.product.imagealternatetextformat.details TX.Direct Wash-In, 5L Nikwax TX.Direct Wash In - Impregnering som förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Tech Wash att användas på ånggenomsläppliga material, t.ex. Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympatex och likande. TX Direct Wash In appliceras i tvättmaskin genom att köra en tvättcykel till med impregneringen som medel. Vi rekommenderar att du alltid tvättar plagget före impregnering. Volym: 5L Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är: Vattenbaserade, klimatneutrala, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.
NW255
1300 kr